Motostyling
Luxuslimuzin
Esküvőre készülök...
Limo-King

 

FOTO by Imago2art

A munkánkról írták:

" ... Mi köszönjük ezt a fantasztikus felvezetést! Mindenki el volt ájulva és mély nyomott hagyott bennünk! Egy életreszóló élmény volt!! 

Személyesen megköszöntem mindenkinek, és ezúton Neked is! Nagyon profi volt a csapat, eszméletlen profizmussal abszolváltak mindent. Arról nem is beszélve, hogy végül a megbeszélt 5 motor helyett 8 lett – ez is hihetetlen volt.

Egy dolgot nagyon sajnálok: elég kesze-kusza volt a házzasságkötőnél a szervezés az önkormányzat részéről, így el is csúsztunk, és pont amikor mentünk be az önkormányzat ajtaján, akkor hallottuk a nagy robajt – érkeztek a motorok! Kiszaladtam és fantasztikus volt látni és hallani őket, de sajnos nem tudtuk lekamerázni, pedig megérte volna, most szívesen visszanézném azt is!! J

Egyszóval nyugodt szívvel foglak (és mások is, akik részesei voltak ennek) ajánlani mindenkinek. Sajnos még nem sokan tudják, hogy léteztek – jöttek oda rengetegen hozzám, hogy ezt miként sikerült elintézni, biztos az ismerőseim vagytok, stb, mert még nem hallottak ilyenről és nem is láttak még ilyet. Szóval az én részemről mindenképp foglak említeni mindenkinek benneteket! ... "

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button